В Авдіївці та Торецьку збільшилася кількість поранених після останніх обстрілів - Кириленко

Через обстріл Авдіївки Донецької області у вівторок, 23 травня, кількість поранених зросла до 3 людей. У Торецьку, який окупанти також масовано атакували, вже 5 постраждалих. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

"На Донецькому напрямку 3 людини поранено в Авдіївці - місто зазнало масованого обстрілу з "Градів", - розповів він.

Нагадаємо, 23 травня російські війська завдали масованого удару по Авдіївці Донецької області, застосувавши авіацію та ракети. До цього повідомлялось про двох поранених. При чому через цей обстріл був повністю зруйнований дев'ятиповерховий будинок аж до фундаменту. Під його завалами могли знаходитись близько двох людей.

У Торецьку через обстріл росіян 23 травня поранення отримали 5 людей.

За даними Кириленка, під час масованої атаки по місту, пошкоджено 7 багатоповерхівок, 3 приватні будинки, 2 адмінбудівлі, школу, палац культури та будівлю храму. Як свідчать наслідки руйнувань ворог цілиться саме по місцях, де можуть перебувати люди.

За даними Кириленка, всього за добу на Донеччині через обстріли загарбників поранення отримали 11 людей - по одному ще в Костянтинівці, Новодмитрівці та Миколаївці. Попри обстріли, під якими перебуває кожне місто Донецької області, наприклад в Авдіївці, залишаються ще 1700 людей.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті