УЗ переходить на нові стандарти сервісу у потягах: що буде у вагонах

"Укрзалізниця" починає поступовий перехід на нові стандарти якісного обслуговування пасажирів у поїздах. Про це повідомляє УЗ у Телеграм.

"У рамках «пілоту» на перших двох поїздах тестуємо наступне:


- мийні засоби нового покоління для внутрішнього миття вагонів - ці вагони мають виглядати зразково;

- замість кускового мила для рук тестуємо якісну піну в зручних автоматичних дозаторах;

- встановили більш зручні тримачі для туалетного паперу та замінили сам папір;

- забезпечили вбиральні одноразовими накладками на унітази;

- додали дозатори паперових рушників", - йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що у рамках пілоту ми запропонуємо пасажирам скористатися гігієнічними наборами з одноразовими капцями, вологими та сухими серветками, зубною щіткою та пастою, гребінцем для волосся. Все це пасажири плацкартних та купейних вагонів зможуть придбати у провідника, а для пасажирів вагонів люкс (СВ) цей набір буде включено до вартості квитка.

«Пілотні» вагони будуть у поїздах: №75/76 Кривий Ріг - Київ «Потяг до перемоги» (до 13.09.2022 на маршруті №31/32 Запоріжжя - Львів).

"Нам дуже важливо почути зворотний зв'язок з приводу оновлень, тож у цих вагонах обов'язково розміщені QR-коди для ваших відгуків", - закликали пасажирів УЗ.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті