Успіх контрнаступу ЗСУ пов'язаний із підтримкою союзників. Україна потребує збільшення такої допомоги - Зеленський

Успішний контрнаступ ЗСУ став можливим завдяки військовій підтримці союзників, і Україна все ще потребує цієї допомоги. Про це 23 вересня у програмі "Face a Zelensky" для видання Ouest France заявив Володимир Зеленський.

"Вирішальне значення мали реактивні системи залпового вогню, артилерія та мотивація наших людей. Як тільки ми отримали артилерію, нам вдалося просунутися", - зазначив президент України.

При цьому Зеленський наголосив, що потреба України у такій допомозі зберігається. Мало того, допомоги потрібно навіть більше – насамперед йдеться про танки та безпілотники.

"Наше завдання сьогодні - зберегти життя кожній людині. Для нас дуже важливими є такі технології, як бойові або розвідувальні безпілотники, а також бронетехніка для збереження життя людей", - підкреслив Зеленський.

Також глава держави подякував президентові Франції Еммануелю Макрону за допомогу. Однак Зеленський знову наголосив, що хотів би розраховувати на велику підтримку.

Нагадаємо, що у рамках цієї передачі Зеленський також повідомив, що щодня Україна втрачає по 50 захисників на фронті.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті