Українські воїни відбили атаки рашистів у напрямку Майорська, Нью-Йорка та ще 3 населених пунктів Донеччини.

Українські захисники минулої доби відбили атаки окупантів у районах п'яти населених пунктів на Донеччині. Про це 3 жовтня у зведенні повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Нью-Йорк, Зайцеве, Невельське та Побєда", - повідомили українські військові.

У Генштабі зазначають, що противник продовжує свої спроби утримати тимчасово захоплені території. Також рашисти зосередили зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони.

Нагадаємо, цього ранку генштаб повідомив про спроби росіян наступати на 8 населених пунктів у Донецькій області.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті