Україна не планує оголошувати додаткову мобілізацію - Подоляк

Україна не має наміру проводити додаткову мобілізацію через оголошення російським диктатором путіним "часткової мобілізації" у його країні. Про це 26 вересня заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв’ю Tagesschau.de.

"Ми вже створили резерви через систему територіальної оборони і будемо активно використовувати ці резерви. Ми не маємо сьогодні оголошувати додаткову мобілізацію. У нас є все, і ми готові до більшої кількості російських військовослужбовців", - сказав він.

Подоляк також додав, що Україна втрачає не таку велику кількість бійців, як росія, якій байдуже на жертви.

Нагадаємо, раніше радник голови Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що Україна має мобілізаційний потенціал у 5, 5 мільйонів осіб.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті