Українську молодь вчать убивати українців: відтепер і в Біловодську

В окупованому селищі Біловодськ Луганської області рашисти відкрили "козачій кадетській корпус", назвавши його іменем сепаратиста з Кадіївки Павла Дрьомова. Про це повідомили "Старобільські новини" 29 січня.

"Ми вже писали, що в Старобільську окупанти відкрили так званий "козацький кадетський корпус", який використовують для поширення пропагандистських наративів, виховання серед студентської молоді ненависті до України та підготовки учнів навчального закладу до війни проти нашої держави, – сказано в повідомленні. – Такий самий навчальний заклад функціонує в тимчасово окупованому Біловодську".

Підкреслюється, що там цей заклад названий на честь кадіївського сепаратиста Дрьомова – "Біловодський козацький кадетський професійний коледж ім. Павла Дрьомова".

Уточнюється, що, зокрема, в цьому так званому навчальному закладі проходять для учнів проводяться "уроки мужності", де шанують пам'ять сепаратиста Дрьомова, який брав активну участь у війні проти України.

Зазначається, що "козачий отаман" сепаратист Павло Дрьомов "самоліквідувався" ще у 2015 році: 12 грудня, святкуючи власне весілля, він загинув у результаті підриву автомобіля, у якому їхав зі Стаханова (Кадіївки) до Первомайська. Дрьомов помер на місці, його водія вибуховою хвилею викинуло з машини, згодом він теж помер, не доїхавши до лікарні.

Раніше повідомлялось, що окупанти відкрили "козацький кадетський корпус" на базі профліцею в Старобільську, де "викладають" місцеві колаборанти.

Також раніше повідомлялося, що російські окупанти розробили програму з русифікації української молоді на 10 років.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті