Українки, які постраждали від війни, можуть отримати грошову допомогу від міжнародного жіночого фонду

Міжнародний благодійний фонд "Mama Мoya" розпочав прийом заявок на виплату грошової підтримки українським жінкам, які постраждали внаслідок війни. Про це повідомила пресслужба фонду.

Організація надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які, починаючи з 2014 року, опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.

Подати запит на благодійну допомогу можуть такі категорії жінок:

  • житло яких було пошкоджено або знищено через війну;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких проходять службу у ЗСУ, силах територіальної оборони та добровільних угрупованнях у зоні проведення бойових дій;
  • чоловіки та/або діти яких загинули на території активних бойових дій;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких оголошені померлими або визнані безвісти відсутніми внаслідок війни.

Для того, щоб отримати допомогу, також необхідно мати дійсну банківську картку ПриватБанку та дати згоду на обробку персональних даних, необхідних для отримання фінансової підтримки.

У разі прийняття позитивного рішення про надання грошової допомоги, благодійний фонд зв’яжеться з заявником за допомогою будь-яких засобів зв’язку, зазначених у заявці.

У день укладення договору фонд надасть жінці платіжну картку, якою вона може розраховуватись при придбанні визначеного фондом переліку товарів.

Як повідомлялося, уряд виділив понад 180 мільйонів гривень на виплату державної допомоги полоненим.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті