Українки, які постраждали від війни, можуть отримати грошову допомогу від міжнародного жіночого фонду

Міжнародний благодійний фонд "Mama Мoya" розпочав прийом заявок на виплату грошової підтримки українським жінкам, які постраждали внаслідок війни. Про це повідомила пресслужба фонду.

Організація надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які, починаючи з 2014 року, опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії.

Подати запит на благодійну допомогу можуть такі категорії жінок:

  • житло яких було пошкоджено або знищено через війну;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких проходять службу у ЗСУ, силах територіальної оборони та добровільних угрупованнях у зоні проведення бойових дій;
  • чоловіки та/або діти яких загинули на території активних бойових дій;
  • чоловіки та/або діти та/або батьки яких оголошені померлими або визнані безвісти відсутніми внаслідок війни.

Для того, щоб отримати допомогу, також необхідно мати дійсну банківську картку ПриватБанку та дати згоду на обробку персональних даних, необхідних для отримання фінансової підтримки.

У разі прийняття позитивного рішення про надання грошової допомоги, благодійний фонд зв’яжеться з заявником за допомогою будь-яких засобів зв’язку, зазначених у заявці.

У день укладення договору фонд надасть жінці платіжну картку, якою вона може розраховуватись при придбанні визначеного фондом переліку товарів.

Як повідомлялося, уряд виділив понад 180 мільйонів гривень на виплату державної допомоги полоненим.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті