"Вб'єте чергову дитину?" – в Офісі президента відповіли на погрози Медведєва щодо "судного дня"

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва маленькою забутою історією людиною, яка викликає лише жалість. Про це Михайло Подоляк написав сьогодні у Twitter.

"Портрет сучасної Росії – це Дмитро Медведєв, який погрожує комусь "судним днем". Маленька забута історією людина, що намагається здаватися серйозною та страшною, а в реальності викликає лише жалість. "Ще трохи, і я вам усім покажу!" Покажете що? Вб'єте чергову дитину?", - написав він.

Як повідомлялось раніше, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що на Україну чекає "судний день", якщо ЗСУ нападуть на Крим

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті