У ЗСУ перерахували найнеобхідніші зараз види озброєння

Через високу інтенсивність бойових дій, а також для звільнення тимчасово окупованих РФ територій Україна потребує постачання і оборонного, і наступального озброєння від міжнародних партнерів. Про це у Телеграм повідомляє Military Media Center 15 березня.

Як повідомляється, найнеобхідніші види озброєння включають: ракети до HIMARS; ракети до MARS; 155-мм снаряди; 120-мм міни; ракети до систем ППО; ракети до систем ПТРК (протитанкові ракетні комплекси); авіаційні засоби ураження; баражувальні боєприпаси (дрони-камікадзе); танкові снаряди 105 і 125 мм.

"Західні зразки озброєння демонструють більшу ефективність на полі бою, ніж радянські аналоги, що стоять на озброєнні армії РФ, завдяки кращим технічним характеристикам. Це дає змогу українським військовим витрачати менше боєприпасів і при цьому досягати всіх поставлених завдань із меншим ризиком для життя", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, Рада ЄС збільшила фінансування фонду, з якого виділяють кошти на зброю для України. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті