У центрах психосоціальної підтримки родин з дітьми в Запоріжжі починають проводити навчальні сесії з основних шкільних предметів

До безкоштовних послуг центрів психосоціальної підтримки родин з дітьми в Запоріжжі з березня додаються навчальні сесії з основних шкільних предметів. Про це повідомив секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв та Телеграм-канали центрів.

"З березня тут планують почати навчальні сесії з основних шкільних предметів", - написав Куртєв.

Зазначається, що центри працюють в місті трохи понад місяць.

"Перший місяць роботи цих просторів продемонстрував їх велику затребуваність серед населення. На цей час за психологічною підтримкою сюди звернулися понад 300 родин, а творчі заняття, які проводять фахівці центру, відвідали понад 500 дітей", - зазначає Куртєв. 

Уточнюється, що центри створено за ініціативи ГО "Відповідальні громадяни" у співпраці з фондом ЮНІСЕФ та міським департаментом соцзахисту. Усі послуги центрів для батьків і дітей є безкоштовними.

Простори розташовані у Шевченківському і Хортицькому районах Запоріжжя, вони працюють по буднях з 12:00 до 17:00. Додаткову інформацію можна отримати в телеграм-каналі "Простір дружній до дитини Запоріжжя" та за номером гарячої лінії +38-066-567-00-16.

Подібні ініціативи працюють також у Широківській сільській, Кушугумській селищній і Вільнянській міській громадах Запорізької області. 

Раніше повідомлялось, що Запоріжжя починає налагоджувати економічну співпрацю з Калушем Івано-Франківської області.

Раніше також повідомлялось, що в одній із гімназій Запоріжжя облаштували укриття на понад 600 осіб, колектив готується до переходу на змішану форму навчання.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті