У центрах психосоціальної підтримки родин з дітьми в Запоріжжі починають проводити навчальні сесії з основних шкільних предметів

До безкоштовних послуг центрів психосоціальної підтримки родин з дітьми в Запоріжжі з березня додаються навчальні сесії з основних шкільних предметів. Про це повідомив секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв та Телеграм-канали центрів.

"З березня тут планують почати навчальні сесії з основних шкільних предметів", - написав Куртєв.

Зазначається, що центри працюють в місті трохи понад місяць.

"Перший місяць роботи цих просторів продемонстрував їх велику затребуваність серед населення. На цей час за психологічною підтримкою сюди звернулися понад 300 родин, а творчі заняття, які проводять фахівці центру, відвідали понад 500 дітей", - зазначає Куртєв. 

Уточнюється, що центри створено за ініціативи ГО "Відповідальні громадяни" у співпраці з фондом ЮНІСЕФ та міським департаментом соцзахисту. Усі послуги центрів для батьків і дітей є безкоштовними.

Простори розташовані у Шевченківському і Хортицькому районах Запоріжжя, вони працюють по буднях з 12:00 до 17:00. Додаткову інформацію можна отримати в телеграм-каналі "Простір дружній до дитини Запоріжжя" та за номером гарячої лінії +38-066-567-00-16.

Подібні ініціативи працюють також у Широківській сільській, Кушугумській селищній і Вільнянській міській громадах Запорізької області. 

Раніше повідомлялось, що Запоріжжя починає налагоджувати економічну співпрацю з Калушем Івано-Франківської області.

Раніше також повідомлялось, що в одній із гімназій Запоріжжя облаштували укриття на понад 600 осіб, колектив готується до переходу на змішану форму навчання.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті