У Сваляві на Закарпатті отримали допомогу понад 180 переселенців з Луганщини за три дні. Хаб чекає на нових клієнтів (контакти)

У місті Свалява Закарпатської області отримали допомогу понад 180 переселенців з Луганської області за останні три дні. Про це повідомила ГО "ЦСР "Дієва громада" у своєму Телеграм-каналі 7 червня.

"5, 6 та 7 червня Старобільський гуманітарний хаб видав допомогу для переселенців із Луганської області. Всього охоплено 183 особи, з них 63 дитини. За кошти проєкту "Підтримка жінок з дітьми, які постраждали від війни в Україні" на сьогодні видано 74 набори", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що Старобільський гуманітарний хаб працює за адресою м. Свалява, вул. Чорновола, 3 та надає різні види послуг:

-  гуманітарна допомога,

-  психологічна допомога,

-  юридичні консультації,

-  медичні консультації,

-  робота дитячого простору Kinder hub,

-  неформальна освіта впродовж життя,

-  культурні та рекреаційні послуги, арттерапія.

"Нагадуємо, що приймаємо родини, які виїхали із Луганської області, проживають у Сваляві та районі та ще не зареєстровані у нас в хабі, – йдеться в повідомленні. – Телефон для довідок 066 065 81 25".

Раніше повідомлялось, що в Закарпатській і Полтавській областях почали працювати хаби для дітей-переселенців з Луганської області.

Раніше також повідомлялось, що переселенці з Луганщини отримали майже 1300 продуктових наборів у хабах Кремінської громади за тиждень, а за місяць – 7 тисяч.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті