У "Слузі народу" прокоментували теракт, вчинений на Закарпатті депутатом від "СН"

Голова політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк відреагувала на терористичний акт, вчинений місцевим депутатом від "СН" Сергієм Батриним під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району. Про це вона сказала в коментарі Укрінформу.

Шуляк повідомила, що перебуває на постійному зв’язку з очільником Закарпатської обласної військової адміністрації, представником політсили "Слуга народу" Віктором Микитою. "Він на зв’язку з усіма постраждалими, до всіх приїжджав і розмовляв. Ми знаємо всі потреби цих людей", – додала вона.

Голова політичної партії "Слуга народу" наголосила, що такі методи не можуть використовуватися для вирішення "навіть надскладних питань, які виникають на місцевому рівні".

"Ми знаємо, що там було дуже багато проблемних питань – і щодо ухвалення місцевого бюджету, і щодо нарахування заробітних плат, і щодо комунікації з керівництвом, але людське життя – це найвища цінність. Такі методи вирішення проблем неприпустимі. Зараз ми очікуємо на розслідування правоохоронних органів", – підкреслила очільниця політсили.

Шуляк також уточнила, що Батрина не можна виключити зі складу політичної партії, оскільки він – не її член.

Голова партії "Слуга народу" висловила співчуття рідним загиблої внаслідок терористичного акту людини та побажала найшвидшого одужання всім постраждалим.

Нагадаємо, 15 грудня на Закарпатті депутат підірвав гранати під час засідання сільської ради. 

Як повідомлялося, депутат, який підірвав гранати на Закарпатті, виявився представником "Слуги народу". 

Також повідомлялося, що у лікарні помер один із найтяжчих поранених внаслідок підриву гранати депутатом сільради на Закарпатті. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті