Депутат, який підірвав гранати на Закарпатті - представник "Слуги народу" – ЗМІ

Депутат, який підірвав гранати під час засідання сільскої ради – Сергій Батрин з партії "Слуга народу". Про це повідомляє Суспільне з посиланням на джерела 15 грудня.

"Депутат, який підірвав гранати під час засідання сесії Керецьківської громади, — представник "Слуги народу" Сергій Батрин", - зазначається у повідомленні.

На своїй Facebook-сторінці Сергій Батрин записував відео, в яких звинувачував голову громади Михайла Мушку через ймовірні корупційні дії.

Слідчі поліції кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. 

Окрім того, Служба безпеки України вносить відомості та розслідуватиме подію за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) ККУ, що є підслідністю СБУ.

Голова Закарпатської ОВА скликав термінове засідання Ради оборони області для прийняття невідкладних оперативних рішень.

Також він повідомив, що більшість поранень середнього ступеня тяжкості, які не загрожують життю людей, однак пʼятьох осіб, яких доставили у важкому стані, ще оперують. Щодо них поки що інформації немає.

Нагадаємо, що на Закарпатті депутат підірвав гранати під час засідання сільської ради.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті