У "Слузі народу" прокоментували теракт, вчинений на Закарпатті депутатом від "СН"

Голова політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк відреагувала на терористичний акт, вчинений місцевим депутатом від "СН" Сергієм Батриним під час сесії Керецьківської сільської ради Мукачівського району. Про це вона сказала в коментарі Укрінформу.

Шуляк повідомила, що перебуває на постійному зв’язку з очільником Закарпатської обласної військової адміністрації, представником політсили "Слуга народу" Віктором Микитою. "Він на зв’язку з усіма постраждалими, до всіх приїжджав і розмовляв. Ми знаємо всі потреби цих людей", – додала вона.

Голова політичної партії "Слуга народу" наголосила, що такі методи не можуть використовуватися для вирішення "навіть надскладних питань, які виникають на місцевому рівні".

"Ми знаємо, що там було дуже багато проблемних питань – і щодо ухвалення місцевого бюджету, і щодо нарахування заробітних плат, і щодо комунікації з керівництвом, але людське життя – це найвища цінність. Такі методи вирішення проблем неприпустимі. Зараз ми очікуємо на розслідування правоохоронних органів", – підкреслила очільниця політсили.

Шуляк також уточнила, що Батрина не можна виключити зі складу політичної партії, оскільки він – не її член.

Голова партії "Слуга народу" висловила співчуття рідним загиблої внаслідок терористичного акту людини та побажала найшвидшого одужання всім постраждалим.

Нагадаємо, 15 грудня на Закарпатті депутат підірвав гранати під час засідання сільської ради. 

Як повідомлялося, депутат, який підірвав гранати на Закарпатті, виявився представником "Слуги народу". 

Також повідомлялося, що у лікарні помер один із найтяжчих поранених внаслідок підриву гранати депутатом сільради на Закарпатті. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті