У Самарській області РФ отруїлися сидром 35 осіб, з яких 16 померли

У Самарській області Росії 35 осіб отруїлися сидром, з них 16 померли. Про це з посиланням на губернатора області Олексія Руських повідомили росЗМІ 5 червня.

"За даними Олексія Руських, кількість постраждалих від отруєння сидром збільшилася до 35 осіб. 25 – у Димитровграді, дев'ять – в Ульяновську, один у Новій Маликлі, – ідеться в повідомленні. – 16 осіб померли, 14 пацієнтів перебувають у стаціонарі".

Губернатор уточнив, що серед постраждалих неповнолітня дівчина.

Раніше повідомлялося, що літній чоловік на окупованій Луганщині продав окупантам горілку: 12 отруїлися, з них 5 – смертельно. Діда не знайшли.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті