У росії дівчину відправили на примусове лікування за те, що вона назвала путіна шизофреніком

Мешканку Петербурга відправили на примусове лікування за те, що вона назвала російського диктатора путіна шизофреніком. Про це пишуть в опозиційних російських телеграм-каналах.

"Суд у Петербурзі призначив 29-річній Вікторії Петровій "лікування" в психіатричній лікарні, де з неї раніше знущалися і кололи препарати, від яких вона не могла говорити. У психіатричному стаціонарі вона проведе півроку, а потім термін продовжать. За словами адвоката, так лікування може тривати фактично безстроково, невизначений час", - ідеться в повідомленні.

Дівчину звинуватили у "фейках" про армію через пости, де вона писала, що путін хворий на шизофренію.

Як повідомлялося, Росфінмоніторинг вніс письменника Бориса Акуніна (Григорія Чхартішвілі) до переліку "терористів" і "екстремістів".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті