У РНБО заявили, що ЗСУ ще не розпочали контрнаступ

Українські війська ще не розпочали запланованого контрнаступу з метою повернути окуповані росією території. Про це заявив Reuters секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

"Усе це неправда. Коли все це почнеться - вирішать наші військові... Коли ми розпочнемо контрнаступ, всі про це дізнаються, всі це побачать", - сказав Данілов, спростовуючи заяви російських офіційних осіб про те, що контрнаступ українських Сил оборони вже нібито розпочався.

Він додав, що російське керівництво прийняло локальні успіхи української армії на окремих ділянках фронту за початок більш масштабної операції.

Як повідомлялося, у Міноборони пояснили, нащо окупанти запускають інформацію про контрнаступ ЗСУ. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті