У РНБО вважають, що Україну намагаються "затягнути" на переговори з РФ

Різні країни намагаються "затягти" Україну за стіл переговорів з росією, проте якщо держава піде на це, то перемовини будуть проходити на українських умовах. Про це заявив секретарь РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

"Зараз просто йде таке нагнітання ситуації для того, щоб якомога швидше посадити нас за стіл перемовин на умовах Росії", - сказав він.

Данілов заявив, що наразі активізувалася дуже велика кампанія з цього приводу і лунає багато пропозиції щодо переговорів з різних країн.

"Але майте на увазі, я більш ніж впевнений, що якщо ми будемо про щось розмовляти, і президент прийме таке рішення, то це буде тільки на умовах нашої країни", - підкреслив секретар РНБО.

Він також додав, що ніхто не збирається "здавати" національні інтереси України, "як би цього не хотіли деякі представники деяких країн, які сьогодні активно включилися в цю ситуацію".

Нагадаємо, у Ердогана запропонували вести переговори з РФ 5 років і "зупинити кровопролиття". 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті