У Петербурзі охоронці нічного клубу та поліцейські жорстоко побили "чмобика", який повернувся з України. Він помер у лікарні

У Петербурзі в лікарні військово-медичної академії помер учасник війни в Україні 41-річний доброволець Олексій Лимар, який раніше був побитий охоронцями нічного клубу і поліцією, яка приїхала на місце інциденту. Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами дружини Лимаря, 22 лютого загиблий разом із сім'єю відзначав день народження своєї матері, а потім із дружиною вирушив до нічного закладу Story club. За даними телеграм-каналу Baza, на вході в клуб у чоловіка виник конфлікт із п'ятьма охоронцями, які згодом вивели його на вулицю та побили. Пізніше до закладу приїхали поліцейські, які у грубій формі затримали Лимаря. Видання Baza опублікувала відео, на якому один із поліцейських застосовує проти затриманого, який вже лежить на землі, електрошокер. Після цього Лимаря доправили до ОВС та оштрафували на 500 рублів за хуліганство.

Наступного дня Лимар звернувся до лікарів, які діагностували у нього множинні переломи лицевого скелета, переломи лобової кістки та щелепи, контузію та розрив стравоходу. Вже в лікарні у чоловіка трапилися інсульт та сепсис, почали відмовляти нирки та селезінка. Майже через місяць після госпіталізації Лимар помер.

Як повідомляє видання 47News, Лимар вирушив на війну в Україну у вересні 2022 року, там він служив у піхоті на території Луганської області. Додому доброволець повернувся у січні. Справа про його загибель поки не порушена, в нього залишилося двоє синів 3 та 14 років.

Як повідомлялося, у росії щомісяця мобілізують 20 тисяч людей у рамках прихованої мобілізації.

Статті

Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Всі статті