У Нікополі через обстріли поранені шість людей, у тому числі діти

У Нікополі на Дніпропетровщині внаслідок російських обстрілів 8 березня поранені шестеро цивільних, зокрема двоє дітей. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Телеграм.

«Сьогодні Нікопольський район потерпав від ворожих обстрілів із важкої артилерії і «Градів». Росіяни скерували їх на Марганецьку, Червоногригорівську громади та Нікополь. Постраждали шестеро людей, з них двоє – діти. Всі постраждалі – з Нікополя. Це 11-річна дівчинка і 10-річний хлопчик. А ще три жінки та один чоловік. Їм від 40 до 74 років. Всі – в стані середньої тяжкості», – написав Лисак.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті