У Москві проведуть навчання з відбиття атаки на Кремль із залученням бронетехніки

У росії Федеральна служба охорони (ФСО), яка відповідає за безпеку керівництва країни, оголосила про проведення в Москві з 1 по 3 листопада щорічних тактико-спеціальних навчань. Про це пишуть росЗМІ 31 жовтня, посилаючись на повідомлення ФСО.

Маневри пройдуть на території комплексу будівель адміністрації президента, Будинку уряду, Ради Федерації та Держдуми. Вони будуть здійснюватися "у взаємодії з підрозділами правоохоронних органів та екстрених служб Російської Федерації".

"Для реалізації низки ввідних під час проведення навчань можливе використання броньованої техніки підрозділу Федеральної служби військ національної гвардії Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що введення будь-яких обмежень на переміщення громадян при цьому не планується.

На заходах "відпрацьовуватимуться практичні питання службової діяльності".

На сайті ТК "Дождь" нагадують, що 2022 року ФСО проводила схожі навчання з 25 по 27 жовтня. Тоді цілями заходів заявлялися протидія тероризму, гасіння пожеж, надання невідкладної медичної допомоги та затримання правопорушників. У повідомленні ФСО 2022 року про бронетехніку нічого не йшлося.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті