У Москві підірвали автівку "перебіжчика" з СБУ, який передавав інформацію про хід АТО росіянам і втік до РФ

Позашляховик колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова підірвали у Москві 12 квітня, водія ушпиталено. Про це повідомили росЗМІ, розмістивши відповідне відео.

Близько години тому пролунав вибух на парковці біля житлового будинку на Коровінському шосе в Західному Дегуніно. Власник Toyota Land Cruiser Prado завів машину і вона одразу вибухнула. У чоловіка травми ніг, його оглядають лікарі, йдеться у повідомленні.

Пізніше повідомили, що власником "Тойоти", що вибухнула в Москві, виявився колишній підполковник СБУ Василь Прозоров.

"Багато років Прозоров співпрацював із російськими спецслужбами і передавав їм інформацію про перебіг конфлікту на Донбасі. Кілька років тому він переїхав до Росії. У Службі безпеки України він працював до 2018 року", - пише росЗМІ.

Зазначається, що основна версія слідства - одразу після того, як Прозоров увімкнув запалювання, спрацював закладений саморобний вибуховий пристрій.

Українські ЗМІ наводять заяву СБУ про Василя Прозорова від 25 березня 2019 року: "Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ РФ "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Іуди. Справа лише часу".

Раніше повідомлялось, що окупанти підтвердили ліквідацію колаборанта Чайки в Старобільську Луганської області: в автівку було закладено вибухівку

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті