У Москві підірвали автівку "перебіжчика" з СБУ, який передавав інформацію про хід АТО росіянам і втік до РФ

Позашляховик колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова підірвали у Москві 12 квітня, водія ушпиталено. Про це повідомили росЗМІ, розмістивши відповідне відео.

Близько години тому пролунав вибух на парковці біля житлового будинку на Коровінському шосе в Західному Дегуніно. Власник Toyota Land Cruiser Prado завів машину і вона одразу вибухнула. У чоловіка травми ніг, його оглядають лікарі, йдеться у повідомленні.

Пізніше повідомили, що власником "Тойоти", що вибухнула в Москві, виявився колишній підполковник СБУ Василь Прозоров.

"Багато років Прозоров співпрацював із російськими спецслужбами і передавав їм інформацію про перебіг конфлікту на Донбасі. Кілька років тому він переїхав до Росії. У Службі безпеки України він працював до 2018 року", - пише росЗМІ.

Зазначається, що основна версія слідства - одразу після того, як Прозоров увімкнув запалювання, спрацював закладений саморобний вибуховий пристрій.

Українські ЗМІ наводять заяву СБУ про Василя Прозорова від 25 березня 2019 року: "Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю та військовою присягою, знайшовши у ФСБ РФ "гідних" покупців. Але ця потвора має пам'ятати долю Іуди. Справа лише часу".

Раніше повідомлялось, що окупанти підтвердили ліквідацію колаборанта Чайки в Старобільську Луганської області: в автівку було закладено вибухівку

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті