У метро Києва на станції "Палац Україна" пасажирка впала під потяг і загинула. Роботу метро вже відновлено

У столичному метро 31 травня на станції "Палац Україна" жінка впала під потяг і загинула. Про це повідомляє "РБК-Україна".

"На станції "Палац Україна" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликали всі необхідні служби, зокрема й медиків. Проводиться необхідна робота, – сказано в повідомленні. – На жаль, жінка загинула, всі обставини інциденту з'ясовують правоохоронці".

Зазначається, що після надзвичайної пригоди були зачинені кілька станцій, наразі зачинена лише станція "Палац Україна", поїзди слідують без зупинки.

Графіки руху поїздів поступово відновлюються.

Раніше повідомлялось, що рятувальники звільнили з контейнера для речей 14-річного хлопця, який заліз туди через пустощі й заблокувався.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті