У Маріуполі за дивних обставин гинуть російські військові

У тимчасово окупованому Маріуполі за дивних обставин померло 11 російських військових. Про це повідомив радник міського очільника Маріуполя Петро Андрющенко.

"+11 хороших русских. Загадкові хвороби (ні) продовжують скорочувати чисельність окупантів", - написав він.

Так, даними МВС "ДНР" та Генштабу ЗС РФ, за останні два тижні в Маріуполі за дивних обставин померли 11 російських військових, серед них - два офіцери.Усі військові (їм було від 23 до 42 років) померли від раптової зупинки серця. Розтин показали, що проблеми з серцем були лише у трьох із них, причому серйозні - тільки в одного.

"У зв'язку з тим, що це не перший випадок загадкових смертей наших військових у Маріуполі, поліція підозрює, що всіх 11 померлих могли отруїти. Зробити це могли диверсанти чи місцеві так звані "ждуни", які чекають на прихід до міста України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося раніше, російські окупанти притягли в порт Маріуполя бетоні укріплення.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті