У ГУР повідомили деталі вибуха у Мелітополі: у штабі окупантів загинули три офіцера

У ГУР Міноборони розповіли деталі вибухів у штабі окупантів у Мелітополі, які були чутні у місті вчора ввечері. Про це йдеться у повідомленні відомства 12 листопада.

Зазначається що внаслідок вибуху в штабі окупантів знищено офіцерів РФ.

"11 листопада 2023 року у тимчасово окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух. Акція помсти, яку реалізували представники місцевого руху опору, відбулась у захопленому росіянами приміщенні «Нової пошти», розташованому на вулиці Дмитра Донцова (окупанти називають її вулицею павла судоплатова).  У вказаній будівлі російські загарбники розмістили свій штаб", - розповіли у ГУР. 

Розвідники пояснили, що атаку на штаб здійснили під час засідання окупантів ― офіцерів фсб та росґвардії.

"За годину до зібрання росіяни перекрили автомобільний рух на прилеглому відрізку дороги ― від підприємства «Мелітопольський автогідроагрегат» (АГАТ) до колишнього Мелітопольського заводу холодильного машинобудування «Рефма». Обидва об’єкти промисловості московські загарбники перетворили на військову базу. Внаслідок вибуху в штабі окупантів ліквідовано щонайменше трьох офіцерів росґвардії. Інформація про інші втрати ворога уточнюється.  Після удару у Мелітополі розпочався переполох ― на місце події з увімкненими сиренами примчали багато поліцаїв. Через певний час вони потягли через окуповане місто до свого відділку спалений біля штабу автомобіль", - йдеться у повідомленні. 

Як повідомлялося, в окупованому Мелітополі Запорізької області лунали вибухи ввечері 11 листопада.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті