У Дніпропетровській області двох службовців міської ради викрито на хабарі

Правоохоронні органи на Дніпропетровщині заарештували двох чиновників міської ради, які вимагали гроші у місцевих підприємців. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора України.

Повідомляється, що керуючий справами однієї з міських рад вимагав та отримав від підприємця 5000 доларів США. В обмін на винагороду, зловмисник пообіцяв не створювати штучних перепон та вплинути на позитивне вирішення питання щодо одержання дозволу на земельну ділянку для розміщення двох об’єктів торгівлі.

Крім того, на хабарі викрили і начальницю відділу архітектури, яка оформила комплект документів, у яких визначено місце встановлення цих об’єктів. За це вона отримала гонорар у 12 тисяч гривень.

 
Як повідомлялося раніше, Генпрокуратура заарештувала екс-керівника нафтопереробної компанії та вилучила нафтопродуктів на 800 млн гривень
 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті