У Бєлгороді є влучання на шкільний стадіон і в ТЦ, повідомляють про постраждалих. Міноборони РФ заявляє, що збили 14 "Вампірів"

У російському Бєлгороді лунає сигнал тривоги, зафіксовано кілька влучань, зокрема на шкільний стадіон і в ТЦ, повідомляють про постраждалих 15 лютого. Про це повідомили місцеві Телеграм-канали, губернатор області В'ячеслав Гладков, а також міноборони РФ.

"У Бєлгороді та Бєлгородському районі запущено сирену ракетної небезпеки. Якщо ви перебуваєте вдома - не підходьте до вікон. Сховайтеся в приміщеннях без вікон із суцільними стінами (коридор, ванна, туалет, комора). Якщо ви перебуваєте на вулиці - спустіться в укриття або інше безпечне місце", - написав Гладков у Телеграм об 11:21.

"Попередньо, на вулиці Губкіна уламок від чогось збитого пошкодив кілька автомобілів. Також ударною хвилею вибило вікна багатоповерхівки", - йдеться пізніше в повідомленні місцевого Телеграм-каналу.

"Біля 42 школи уламок потрапив на територію стадіону. На місці працюють екстрені служби. Попередньо, є постраждалі", - йдеться в іншому повідомленні.

Водночас Міноборони РФ заявило таке: "Близько 12:30 черговими засобами ППО було знищено над територією Бєлгородської області 14 реактивних снарядів системи залпового вогню RM-70 "Вампір".

Раніше повідомлялося, що українські БПЛА "підпалили" нафтобазу в Курській області РФ.

Раніше також із російського Бійська повідомлялося про вибух на оборонному підприємстві. Мер запевнив, що "приводу для занепокоєння немає".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті