"Ти особисто сядеш, тобі зрозуміло? І ви всі, старі пробл*ді!" – СБУ вийшла на зв'язок із колаборантами, які крадуть українських дітей

Співробітник СБУ підключився до відеоконференції колаборанток-освітянок із Луганської області, які займаються депортацією українських дітей до росії. Відповідне відео розмістив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 8 липня.

Коли колаборантки закінчували конференцію, чоловічий голос поставив запитання: "Як діти, які тепер уже будуть у прийомних російських сім'ях, – як вони до цього ставляться? Чи не буде втеч, знаєте..."

На наступне запитання – хто це говорить? – надійшла розгорнута відповідь:

"Це Служба безпеки України. Ви всі записані. Ви у списках тих, хто займається геноцидом, крадіжкою дітей. Я розумію, що це смішно – красти дітей, віддавати їх окупантам – це дуже весело. Але ви будете нести за це відповідальність. Кожна з вас. Уся ваша інформація є. Ви ж розумієте це, так? Росія в будь-якому разі програє, ви маєте це розуміти. Якщо ви не розумієте, вам же гірше. За кожну вкрадену українську дитину кожна мерзота, присутня тут, буде відповідати. Вами зрозуміло, кінчені? Ви працюєте на окупантів! Ви йо**ні мерзоти! Ви будете сидіти за кожну дитячу сльозу. Ти особисто сядеш, тобі зрозуміло? І ви всі, старі пробл*ди! Ви думаєте, окупанти вас захистять? Куди ви розбіглися, ви ж такі сміливі? Чого ти камеру закрила, Брянка?

Раніше повідомлялося, що окупанти вивезли з Біловодського району Луганщини 90 дітей, поселили в антисанітарні умови і заборонили спілкуватися з рідними.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті