Трамп заявив, що у разі його перемоги на виборах США припинить допомогу іншим країнам

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що у разі переобрання чинного американського лідера Джо Байдена, у Сполучених Штатів "не буде шансів на перемогу" у третій світовій війні. Таку думку він висловив 24 лютого на конференції консервативних політичних дій, яка щорічно проходить у Вашингтоні, повідомляє ЛІГА.

"Незабаром ми програємо третю світову війну. Ми навіть не братимемо участі в ній, а програватимемо. Якщо Джо Байден виграє 2024 року, найгірше чекає США", – сказав Трамп.

Він зазначив, що нібито адміністрація Байдена спрямовує країну до "руйнування коротким шляхом" і тільки його уряд здатен щось змінити.

45-й президент США вкотре пообіцяв розв'язати проблему з нелегальними мігрантами та високою інфляцією. Водночас він назвав команду Байдена "тиранами", які "хочуть знищити країну".

Трамп натякнув, що за його президентства США можуть припинити надавати допомогу іншим країнам. Імовірно, Україні також.

"У перший день роботи адміністрації Трампа до всіх структур нашого уряду буде розіслано указ: відтепер Америка буде на першому, другому, третьому, четвертому і п'ятому місцях. Турбота про іноземні держави може бути на шостому місці або не бути зовсім", – резюмував він.

Нагадаємо, Трамп запропонував видавати допомогу Україні у війні проти росії у вигляді кредитів

Як повідомлялося, Трампа і двох його синів засудили до багатомільйонних штрафів у справі про шахрайство. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті