Терориста Гіркіна-Стрєлкова вимагають перевірити щодо дискредитації ЗС РФ – росСМИ

Терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова вимагають перевірити щодо дискредитації Збройних сил РФ. Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що його стріми та інші публікації в соцмережах сильно не сподобалися дамі з Новосибірська.

Жінка на ім'я Тетяна звернулася до органів: за її версією, колишній "міністр оборони ДНР" живе у Пітері (що далеко не факт), проте повідомлення автоматично пішло до співробітників на території Санкт-Петербурга.

"Ми зв'язалися з Тетяною - вона підтвердила, що має питання до Стрєлкова, але далі спілкуватися відмовилася, завершивши розмову загадковою фразою "Навіщо мені говорити з журналістами, я сама при погонах", - пишуть ЗМІ.

Крім цього, днями Стрєлков повідомив у своєму телеграмі, що обліковий запис з його стрімами заблокували адміністратори YouTube - так що традиційна п'ятнична "Пряма мова" скасовується.

Як повідомлялося раніше, терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) у соцмережі назвав російських генералів "повними кретинами", звинувативши їх у провалі наступу під Вугледаром.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті