Сунак на власні очі побачив наслідки смертоносного удару росії по багатоповерхівці Києва, де мешкало 700 людей

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час свого візиту до України на власні очі побачив наслідки терористичного удару росії по багатоповерхівці Києва 12 січня. Відповідне відео розмістили очільник МВС України Ігор Клименко та ДСНС України в Телеграм. 

"У цьому будинку проживало понад 700 людей. Внаслідок ракетного удару окупантів 4 осіб загинули, 50 постраждали, сотні залишилися без житла", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що Ріші Сунак та заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба подякували рятувальникам ДСНС, які першими приїхали на місце події та діставали постраждалих з-під завалів. Також поспілкувались із жителями, які втратили оселі та транспорт.

Раніше повідомлялось, що Зеленський та Сунак підписали договір про безпеку, який діятиме до вступу України в НАТО.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті