Спроба "жорсткої відповіді": російські ЗМІ розповсюджують новину про оголошення в розшук українських воєначальників Ніколюка й Драпатого

Російські медіа з метою інформаційного тиску розповсюджують новину про оголошення в розшук двох українських воєначальників. Про це повідомив СтратКом ЗСУ в Телеграм 22 вересня.

"Чергова спроба інформаційного тиску – російські медіа розповсюджують новину про оголошення в розшук українських воєначальників, генерал-майора Віктора Ніколюка та бригадного генерала Михайла Драпатого", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що шукатимуть їх "правоохоронці" держави-окупанта.

"Оскільки генерали не ховаються, але й не бувають на території цієї держави, практичного значення це оголошення не має. Зате має інформаційне -  це спроба російської пропаганди показати своєму населенню "жорстку відповідь", перебивши новини про уражені кораблі, палаючі штаби та полишені населені пункти", – йдеться в повідомленні.

СтратКом ЗСУ звернувся до представників медіа та громадян із закликом "…не тягнути подібне низькосортне сміття в український інформаційний простір". 

Раніше повідомлялось, що РФ поширює фейкову українську платіжку за газ.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті