"Шахтар" розгромно поступився "Лейпцигу" і залишив Лігу чемпіонів

У завершальному матчі групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" поступився "Лейпцигу". Матч, який пройшов 2 листопада у Варшаві, завершився з рахунком 0:4 на користь німців.

Крістофер Нкунку відкрив рахунок у матчі вже на 10 хвилині – на його добивання Анатолій Трубін вже не встигав зреагувати, а захисники донеччан просто проґавили французького лідера атак "Лейпцига". Однак у першому таймі і гравці "Шахтаря" неодноразово вибігали в атаки, щоправда, змогли завдати всього одного удару - неточним пострілом відзначився Іван Петряк.

Активно "гірники" розпочали і другий тайм. Однак знову швидкий гол забили гості – Андре Сілва скористався плутаниною у захисті донецької команди та подвоїв перевагу своєї команди.

Надалі "гірники" остаточно розклеїлися та Ігору Йовічевичу не вдалося освіжити гру замінами. А ось німці змогли взяти реванш за розгромну поразку у першому матчі – на 62 хвилині гол на свій рахунок записав Собослаї, а на 68 – Дані Ольмо.

За підсумками групового етапу саме німецька команда продовжить виступи у Лізі чемпіонів. "Гірники", своєю чергою, навесні гратимуть у Лізі Європи.

Ліга чемпіонів, груповий етап

"Шахтар" – "Лейпциг" – 0:4 (0:1, 0:3)

Голи: 0:1 Нкунку (10); 0:2 Сілва (50); 0:3 Собослаї (62); Ольмо (68).

Нагадаємо, що у першому матчі цих команд розгромну перемогу змогли здобути саме донеччани.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті