Сенатор США заявив, що росія може вдарити по аеропортах Польщі

Після поразок на полі бою росія може атакувати аеропорти у Польщі. Про це 2 жовтня повідомляє CNN із посиланням на американського сенатора Марка Рубіо.

"Якщо Путін вирішить, наприклад, що озброєння НАТО, озброєння Європи та озброєння США для України не просто призведе до того, що він програє війну, а й підірве його контроль над владою, цілком можливо, що він може зрештою завдати удару деяким із місць розподілу, через які надходять ці поставки, зокрема всередині Польщі", - заявив представник Республіканської партії у Сенаті.

Рубіо заявив, що подібна атака здається йому більш імовірною, ніж потенційний ядерний удар. Однак навіть за такого розвитку подій сенатор не зміг уявити сценарій, за якого путін зможе виграти війну проти України.

Нагадаємо, що глава ГУР України Кирило Буданов заявив, що зараз немає підстав вважати, що росія завдасть ядерного удару по Україні.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті