СБУ проводить безпекові заходи на об'єктах Хмельницької АЕС

Служба безпеки України проводить безпекові заходи на обʼєктах Хмельницької АЕС та у місті Нетішин. Про це говориться у повідомленні ХАЕС на сторінці у Фейсбук 16 січня.

"Управлінням СБ України у Хмельницькій області проводяться безпекові заходи в м. Нетішин та на об’єктах ВП ХАЕС", - йдеться у повідомленні.

Такоже в ньому нагадується краянам про заборону фото- відеофіксації та неприпустимість поширення у соціальних мережах чи загальнодоступних чатах переміщення української військової техніки та дій військовослужбовців і правоохоронців, які залучені до проведення зазначених заходів.

"Чинне законодавство передбачає сувору відповідальність за несанкціоноване поширення інформації щодо переміщення або дислокацію військових формувань в період воєнного стану. Зокрема, статтею 114-2 Кримінального кодексу України заборонено поширювати інформацію про: направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів; переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань тощо", - нагадали на ХАЕС.

Як повідомлялося, генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Маріано Гросі відвідає Україну наступного тижня з метою забезпечення постійної присутності експертів з ядерної та фізичної ядерної безпеки на всіх об'єктах атомної енергетики країни.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті