Саратовська єдинороска Трухманова назвала путіна "чмом болотним" і "ніхтошкою"

Єдинороска з Саратовська Юлія Трухманова назвала путіна "чмом болотним" і "ніхтошкою". Відповідне відео розмістила низка Телеграм-каналів.

"Чмо болотне... Він ніхтошка був", - сказала вона про російського диктатора.

Щоправда, при цьому вона намагалася виправдати путіна за період роботи фінансової піраміди МММ, пояснюючи, що "він не винен". Однак ефект вийшов зворотний.

Запис Трухманової злили в мережу, незабаром її виключили з партії.

Виправдання єдинороски виглядали так: "Я намагалася донести до співрозмовника, що політика чинного президента є єдино правильною".

Раніше повідомлялося, що в Індії впала з балкона депутатка "Единой россии" через кілька днів після смерті в цьому готелі свого товариша по чарці.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті