Самозваний "мер" окупованого Донецька злив позиції ЗС РФ під Петровським мостом. Його назвали долбо*бом

Самозваний "мер" окупованого Донецька Олексій Кулемзін засвітив військову техніку ЗС РФ під мостом Петровським. У себе в телеграмі він виклав фотографії з місця попадання 28 лютого боєприпасу на проїжджу частину мосту і заявив, що під обстріл потрапив виключно мирний об'єкт.

Однак на фотографіях гауляйтера Донецька чітко видно, що під мостом розміщено бойову техніку російських окупантів. Сепаратистські блогери назвали такий невдалий ракурс зйомки роботою на Україну. "Кулемзін, ти долбо*б. Подивися, що ти, імбецил, син бля*і, виклав. Увага на те, що видно в дірку. Зовсім розум втратив? Господа з контррозвідки, можете попросити його не робити ось так от, будь ласка? Денисе Володимировичу, попросіть, будь ласка, ваших підлеглих включати мозок і не бігти за хайпом", - написав одні з них у соціальних мережах.

Кулемзін фотографії з військовою технікою окупантів прибрав, але завдяки обуреному допису місцевого блогера інформація про це активно поширилася в Інтернеті.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті