З 1 серпня в Києві запрацював центр надання адмінпослуг переселенцям із Попасної

Центр надання адміністративних послуг переселенцям із Попаснянської громади запрацював в Києві з 1 серпня. Про це повідомив керівник Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації Микола Ханатов у своєму відеозверненні, яке розмістив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Телеграм.

"У центрі надання адміністративних послуг жителі Попасної зможуть відновити документи, які були втрачені або залишилися на окупованій території", – повідомив Ханатов.

Підкреслюється, що також там можна отримати консультацію щодо дій у випадку руйнації майна, зміни реєстрації місця приживання, реєстрації факту народження та смерті на окупованій території тощо.

Уточнюється, що офіс розташовано в самому центрі столиці України - на вул. Велика Васильківська, 14.

Раніше повідомлялось, що понад 850 переселенців із Попасної отримали гуманітарку "Укрпоштою", бажаючи можуть заповнити форму (контакти).

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті