Росіяни збільшили удари по Донеччині - за добу від 30 обстрілів постраждали жителі 17 населених пунктів (ФОТО)

Окупаційні війська рф посилили обстріли в Донецькій області. Протягом доби постраждали 17 населених пунктів. Про це 25 листопада повідомила Нацполіція.

"Ворог поцілив у міста Авдіївка, Бахмут, Вугледар, Красногорівка, Слов’янськ, Торецьк, смт Гостре, Півчнічне, Очеретине, Велика Новосілка, села Веселе, Олександропіль, Кам’янка, Архангельське, Ласточкине, Карлівка, Времівка", - йдеться у повідомленні.

Рашисти били з авіації, ракетних систем, «Градів», артилерії. Є поранені, інформації щодо загиблих не надходило.

ЗЗазначається, що зруйновано та пошкоджено 11 житлових будинків, лікарню, дитячий садок, відділення пошти. Загалом – 15 цивільних об’єктів.

"Внаслідок обстрілів поранено жителів Вугледара, Красногорівки та Бахмута, де постраждали й двоє поліцейських. Російські війська продовжують знищувати Авдіївку, яка витримала дев’ять атак", - пишуть правоохоронці.

Також окупанти здійснили ракетний обстріл Торецька. Влучили у дошкільний заклад і лікарню, пошкодили щонайменше 5 осель.

Крім того, Слов’янськ і деокуповане Дробишеве зазнали ударів із ЗРК «С-300». Пошкоджено будинки й поштове відділення, мирні мешканці не постраждали.

"Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України", - зазначили у Нацполіції.

Важливо, що за допомогою поліції евакуйовано ще 75 людей, з початку обов’язкової евакуації – понад 31 098 осіб, серед них 4674 – діти, 1893 – люди з інвалідністю.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті