Росіяни вдарили "Іскандером" по залізниці у Смілі на Черкащині, пошкоджено 47 приватних будинків

Внаслідок російського ракетного удару, ціллю якого була залізниця, пошкоджено 47 приватних будинків у місті Сміла Черкаської області 25 квітня. Про це повідомили речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш та очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець у Телеграм.

"Триває ліквідація наслідків ракетної атаки по місту. Спершу про потерпілих. По допомогу до медиків загалом звернулись шестеро жителів. Від госпіталізації відмовились", - написав Табурець. 

"Росіяни вдарили "Іскандером" по залізниці у Смілі на Черкащині", - повідомив Євлаш.

За попередньою інформацією, вибуховою хвилею та уламками пошкоджено 47 приватних будинків на кількох вулицях. Також повибивало вікна в сусідній багатоповерхівці. На місці працює штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. 

"Ремонтні бригади вже сформовані. Найближчим часом очікуємо будівельні матеріали для першочергових робіт", - йдеться також у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що в Черкаській області внаслідок російської атаки пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, мінімум 6 людей постраждали.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті