Росіяни завдали по Запоріжжю 10 ракетних ударів: четверо загиблих, вщент зруйновано житлові будинки

Запоріжжя зазнало 10 ракетних ударів вранці 29 грудня, четверо людей загинуло. Про це повідомили Нацполіція, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв та очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко в Телеграм.

"Сьогодні вранці, у період часу з 07:30 до 08:25 окупаційні війська нанесли 10 ракетних ударів (тип ракет встановлюється) по території обласного центру. Одна з ракет влучила у приватний сектор, зруйнувавши вщент два житлових будинки. Унаслідок удару загинула жінка, попередньо 10 людей травмовані. Під завалами можуть перебувати люди", - написала Нацполіція.

Пізніше Куртєв уточнив, що кількість загиблих збільшилась. 

"Кількість жертв ранкової ракетної атаки збільшилася. Рятувальники, які проводять пошуково-рятувальну операцію на місці обстрілу, дістали з під завалів приватного будинку тіло ще однієї жінки", - написав Куртєв.

Він підкреслив, що також ушкоджено одне з місцевих підприємств, вибито вікна у 19-ти багатоповерхівках, двох закладах освіти й у медичному закладі. Окрім того, ушкоджень зазнали близько 20 гаражів, автозаправочна станція і будівля готелю.

"Наразі відомо про 4 загиблих", - написав пізніше голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Раніше повідомлялось, що Залужний розповів подробиці масованого ракетного удару: збито 87 крилатих ракет та 27 ударних БПЛА.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті