Росіяни в паніці заборонили масові зібрання на окупованих територіях 9 травня

Російські окупанти заборонили проводити масові зібрання на тимчасово захоплених територіях України на 9 травня. Про це сьогодні в ефірі національного телемарафону заявив речник прес-центру сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

"Стало відомо, що 9 травня окупанти на захоплених територіях заборонили масові зібрання та скупчення людей. Отже, можна говорити, що там паніка, і вони так налякані, що бояться власної тіні. І правильно роблять", - заявив він.

Підтвердженням цієї паніки є й те, що колаборанти на Таврійському напрямку активно виїжджають із тимчасово окупованих територій. А в Запорізькій області вони не тільки тікають, а й залякують місцеве населення.

"Самі тікають, усі, хто вимушено опинився в окупації, тікають. Там лякають їх контрнаступом Збройних сил України. Потрібно відзначити й те, що вже є інформація, і вона вже перевірена, доля колаборантів, які виїхали, незавидна. Вони потрапляють до Бердянська, який стає перевалочним пунктом, тому що далі людей вивозять до Росії або розпорошують по Донбасу", - уточнив Шершень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліцаї-колаборанти намагаються дезертирувати з окупованих територій Запорізької та Херсонської областей.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті