Росіяни готуються з 1 січня заборонити рух автотранспорту з українськими номерами на окупованих територіях - ЦНС

На тимчасово окупованих територіях буде заборонено з 1 січня 2024 року рух автотранспорту з українськими номерами. Про це повідомляє Центр нацспротиву.

"Ворог продовжує політику примусової паспортизації регіону, адже для заміни номера необхідно мати паспорт рф. Сам рух на ТОТ можливий лише за наявності перепустки від окупаційної адміністрації. Усі перепустки діють фактично до кінця року й з 1 січня їх видача також можлива лише за наявності червоної макулатури". - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни можуть видавати свої папірці й імітувати підтримку скільки завгодно, та це не змінює факту того, що вони окупанти й вороги для більшості місцевого населення. Відтак кожен рух їх фіксується, а Рух Опору продовжує свою діяльність.

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті