Російський диктатор обурюється: "Етнічний єврей Зеленський героїзує нацизм"

Російський диктатор путін назвав "огидним", що "етнічний єврей Володимир Зеленський прикриває героїзацію нацизму в Україні". Про це путін увечері 5 вересня заявив журналісту прокремлівської компанії ВДТРК, - повідомляють російські ЗМІ.

Диктатор заявив, що "вважає важливим повторити, що західні куратори поставили на чолі України етнічного єврея і в такий спосіб прикривають антилюдську сутність, яка покладена у фундамент сучасної української держави".

"Це робить усю ситуацію найвищою мірою огидною тим, що етнічний єврей прикриває героїзацію нацизму і прикриває тих, хто очолював свого часу голокост в Україні, а це знищення 1,5 млн осіб", - заявив путін.

На запитання кореспондента ВДТРК про Зеленського путін відповів одразу після засідання російського оргкомітету "Побєда", під час якого він заявив, що в загибелі півтора мільйона євреїв в Україні в роки Другої світової війни винні "місцеві націоналісти й антисеміти". "Це ось якраз бандерівці та іже з ними давали прямі вказівки. Німці навіть, навіть війська СС не вважали за можливе брати участь у цих масових репресіях", - лицемірно заявив путін.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті