Роналду після скандального інтерв'ю йде з "Манчестер Юнайтед"

Знаменитий форвард збірної Португалії 37-річний Кріштіану Роналду залишає клуб англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Юнайтед" - як заявили обидві сторони, "за взаємною згодою". Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Рішення розірвати контракт із неодноразовим володарем "Золотого м'яча" було ухвалено після того, як він дав інтерв'ю, в якому зробив кілька скандальних заяв, звинувативши клуб і нового головного тренера Еріка тен Хага у зневажливому ставленні до себе. І наголосив, що і він не поважає тренера.

Про те, що покинути "Манчестер Юнайтед" - найкращий вихід для Роналду, заговорили практично одразу після інтерв'ю. Чимало фахівців вважають, що португалець, який зараз перебуває в Катарі на Чемпіонаті світу, більше не зіграє за манчестерський клуб, у якому колись став зіркою. Так і сталося.

У "Манчестері" заявили, що рішення набирає чинності негайно.

"Клуб дякує йому за грандіозний внесок, який він зробив протягом двох відрізків часу, коли виступав тут, - сказано в заяві клубу. - Усі в "Манчестер Юнайтед" залишаються зосереджені на прогресі команди під керівництвом Еріка тен Хага і працюють разом, щоб досягти успіху на полі".

"Я люблю "Манчестер Юнайтед", я люблю його фанатів, і це ніколи не зміниться, - йдеться у заяві Роналду. - Однак я вважаю, що для мене настав час пошуку нового виклику".

В інтерв'ю, яке Роналду дав англійському журналісту Пірсу Моргану, португалець зокрема заявив, що вважає: у клубі його зрадили, не даючи йому грати в кожному матчі і грати так, як він звик. Крім цього він зробив і інші неприємні заяви, які багато фанатів і фахівці визнали як мінімум недоречними.

Клуб зі свого боку сприйняв ці заяви як порушення контрактних зобов'язань.

Як повідомлялося, Роналду може продовжити кар'єру в "Боруссії" (Дортмунд).

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті