РФ випустила по Україні понад 50 ракет. Є пошкодження інфраструктури у західних, центральних та східних областях - Шмигаль

Росія під час ранкової ракетної атаки 10 лютого випустила Україною понад півсотні ракет, є пошкодження інфраструктури та генерації в кількох областях. Про це у Телеграм повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. 

"Під час сьогоднішньої ранкової атаки росія випустила більше півсотні крилатих ракет, більшість із яких було збито нашими силами ППО. Дякуємо за професійність! Ворог кидає всі сили, щоб завдати якнайбільше шкоди енергетиці. Маємо пошкодження високовольтної інфраструктури та генерації у західних, центральних та східних областях, через що можуть спостерігатися перебої з електропостачанням. Енергетики вже працюють над ліквідацією наслідків обстрілів. Українців не зламати та не залякати. Ми вистоїмо та переможемо. Слава Україні!", - написав Шмигаль. 

Як повідомлялося, 10 лютого росія атакувала Україну ракетами та дронами, у шести областях є потрапляння в об'єкти енергетики. 

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті