РФ відпрацювала "нанесення ядерного удару у відповідь"

Росія перевірила свою здатність завдавати ядерного удару у відповідь із землі, моря та повітря. Як стверджується, під час військових навчань відбулися практичні пуски балістичних та крилатих ракет. Про це повідомляють російські ЗМІ. 

За інформацією, з державного випробувального космодрому Плесецьк по полігону "Кура" на Камчатці виконано пуск міжконтинентальної балістичної ракети "Ярс".

З акваторії Баренцевого моря з атомного підводного ракетного крейсера стратегічного призначення "Тула" виконано пуск балістичної ракети "Синева". Також до тренування залучалися літаки дальньої авіації Ту-95МС, які виконували запуски крилатих ракет повітряного базування.

Під час тренувань, за даними Кремля, "усі заплановані завдання виконані".

Як повідомлялося, близький до путіна президент "Курчатовського інституту" запропонував "налякати Захід", підірвавши ядерну бомбу в Арктиці. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті