Рашисти завдали ракетного удару по Нікополю та обстріляли Криворізький район Дніпропетровщини

Російські окупанти 27 серпня завдали ракетного удару по Нікополю і здійснили обстріл двох громад Криворізького району Дніпропетровської області. Про це у Телеграм повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

"По Нікополю сьогодні завдали ракетного удару. Окупанти випустили дві ракети "земля-повітря". Зачепило адмінбудівлю, дві багатоповерхівки. Крім того, сталася пожежа на відкритій території. Внаслідок обстрілу постраждалих немає", - написав Лукашук.

За його словами, також із ствольної артилерії ворог ударив по Марганецькій громаді. Люди не постраждали. Є пошкодження двох десятків будівель та лінії електропередач.

"Є хороші новини: у Томаківській громаді сьогодні наші військові збили безпілотник росіян. Ще одна пташка долітала, бо, як кажуть у нас в Україні, - нічого шастать і розвідувати. Дякуємо нашим силам ППО за роботу", - повідомив голова облради.

За інформацією Лукашука, у Криворізькому районі окупанти вдарили по прикордонним територіям Зеленодольської та Апостолівської громад. Без жертв, без руйнувань.

"В інших районах Дніпропетровщини ворожі атаки не зафіксовані. Ситуація на кордонах області повністю контролюється Збройними Силами України. Критична інфраструктура в регіоні функціонує безперебійно. Штаб оборони області, обласна військова адміністрація, органи місцевого самоврядування, СБУ, Нацполіція, ДСНС- всі працюють на Перемогу України" , – заявив Микола Лукашук.

Як раніше повідомлялося, рашисти в ніч проти 23 серпня обстріляли Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровщини: є загиблі.

Статті

Світ
11.06.2024
14:47

«Браун збирається вже в червні ввести в бій першу групу F-16». Російські ЗМІ про Україну

Мета колишня, підхід інший. Перефразовуючи Клаузевіца, можна сказати, що СВО - це продовження Мінських угод іншими засобами
Донбас
09.06.2024
18:14

"Як ми до такого докотилися? Боляче на ту «республіку» дивитися". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу більше нагадували збірку цитат і афоризмів. Автором брехливих і багаторазово повторених «крилатих виразів», типу «ми не напали - ми захищалися», була одна-єдина людина - російський диктатор Путін. Що...
Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Всі статті